4 AAA Fujitsu - 750mAh

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6,45
  • Koop 2 maal voor € 5,70.   
  • Koop 4 maal voor € 5,45.   
  • Koop 8 maal voor € 5,20.   

Snel overzicht

4 AAA Fujitsu Ni-MH batteries

HR-4UTC
1.2V
800 mAh (minimaal 750 mAh)
2100 keer herlaadbaar

Deze batterijen worden door FDK gemaakt, zij maken ook de Eneloop. Deze cellen zijn gelijk aan de Eneloop BK-4MCCE (2100x herlaadbaar)
Made in Japan


Let op! Voor draadloze telefoons zijn Eneloop Lite AAA batterijen beter geschikt. Eneloop Lite batterijen gaan veel langer mee, omdat ze minder slijten van het continu geladen worden.

4 AAA Fujitsu - 750mAh

Dubbelklik hierboven voor grotere afbeelding

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Fujitsu is een van de beste oplaadbare batterijen in de markt.

De Fujitsu batterijen kunnen nu tot wel 2100 keer worden geladen en ontladen. Een jaar na het opladen is de batterij nog steeds tot 90% geladen; en na 5 jaar is de batterij nog tot 70% geladen. Dus, ongeacht wanneer de batterij is opgeladen, zelfs jaren later zijn de batterijen nog steeds geladen. Dit in tegenstelling tot de klassieke batterijen van bijvoorbeeld 2700 mAh, die meestal in een paar weken leeg raken, zeker als ze wat ouder zijn.

Eén van de belangrijkste kenmerken van de fujitsu batterij is het hogere voltage ten opzichte van andere Ni-MH oplaadbare batterijen. Veel apparaten schakelen uit of geven een signaal dat een batterij leeg is als het voltage lager is dan 1,1 Volt. Een traditionele Ni-MH batterij zal gelijkmatig zijn spanning verliezen, terwijl een Fujitsu batterij langdurig meer dan 1,1 Volt blijft afgeven en langer bruikbaar is. Dit zorgt ervoor dat een flitser sneller oplaadt bij gebruik van Fujitsu batterijen in vergelijking met andere oplaadbare batterijen. En veel sneller dan bij gebruik van alkaline (wegwerp) batterijen.

Nog een voordeel van Fujitsu is de prestatie bij lage temperaturen. Zeker als het vriest presteert eneloop beter dan de concurrentie.

Fujitsu batterijen kunnen geladen worden met een normale oplader die geschikt is voor Ni-MH batterijen.

Extra informatie

Merk  Fujitsu
Typering:  HR-4UTC
Formaat batterij  AAA
Chemie batterij  NiMH
Batterij  Oplaadbaar
Nominale spanning  1.2V
Min. capaciteit in mAh  750,00