Samsung INR18650-35E 3450mAh - 10A

Waardering
11 reviews(s)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,45
  • Koop 10 maal voor € 3,15.   
  • Koop 50 maal voor € 3,00.   
  • Koop 100 maal voor € 2,85.   
  • Koop 200 maal voor € 2,80.   
  • Koop 600 maal voor € 2,70.   

Samsung INR18650-35E 3450mAh - 10A

Dubbelklik hierboven voor grotere afbeelding

Uitzoomen
Inzoomen

Klantenreviews

Bestellingen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Goede batterij Review by Bart
Waardering
De batterij heeft een gewicht van 48.86 gram.

Bij een NOR test op 300 mah kwam de capaciteit uit op 3360 mah. (Geplaatst op 05-03-20)
Classic high capacity 18650 cell Review by b4d
Waardering
Great cell with high capacity, one can't go wrong with it. (Geplaatst op 18-10-19)
Beste cellen van dit bedrijf voor fietsaccu (qua vermogen prijs en kwaliteit) Review by Castavi
Waardering
Ik heb met deze cellen "SAMSUNG18650-35e" al meerdere accu pakketten gebouwd voor fietsaccu"s en het geeft veel genoegen.

(Geplaatst op 25-03-19)
Prima cel de 35e, maar ook de Sanyo GA. Review by Wim
Waardering
Heb deze cel vergeleken met de Sanyo GA 3350mAh (een ranking C).
Qua capaciteit is er geen verschil merkbaar. Volgens de specificatie zou deze 35e 100mAh meer zijn dan de Sanyo GA maar merk daar niks van. Ik heb van beide cellen dus een ontlaadtest gedaan, en daar valt toch wel op dat er een merkbaar verschil is in temperatuursontwikkeling. Waar de 35e redelijk warm wordt onder hogere belasting, is dat met de Sanyo GA veel minder het geval. De Sanyo GA kan dan ook gemakkelijk 10A ontlading aan, maar bij deze 35e wordt dit afgeraden (eerder max 7A of hij wordt te heet). De lagere prijs van de 35e maakt dan wel weer veel goed. Moeilijk kiezen dus. (Geplaatst op 26-02-19)
Heel goede capaciteit. Review by Stefan
Waardering
Heb deze x4 Samsung Inr18650-35E 3450 mah 10A batterijen ontladen met een "Varicore V40" aan 0,5 Amp.
Aan het einde van de ontlaadcyclus gaven de 4 batterijen , 2,79V - 2,80V - 2,81V - en 2,79V weer op het display.
Gemeten met Multimeter gaven deze 4x 3,02V aan.
Opgeladen en de resultaten met "Miboxer C4" aan 0,8Amp lading zijn de volgende :
1.oplaadtijd : 4u58min. / interne weerstand : 031 / capaciteit : 3506 mah.
2.oplaadtijd : 4u52min. / interne weerstand : 026 / capaciteit : 3320 mah.
3.oplaadtijd : 5u00min. / interne weerstand : 020 / capaciteit : 3506 mah.
4.oplaadtijd : 5u00min. / interne weerstand : 031 / capaciteit : 3444 mah.
Conclusie :
Opgegeven capaciteit van 3450 mah behalen ze zeker !
De Samsung Inr18650 -35E is een heel goeie batterij !

(Geplaatst op 23-12-18)
inr18650-35e Review by halehale
Waardering
super (Geplaatst op 19-08-18)
Accu met kracht en uithoudingsvermogen Review by Michel
Waardering
De gemeten capaciteit kwam op 3445 mAh bij een stroom van 500 ma, dat is een goede waarde waaruit blijkt dat ze hun belofte waarmaken. Ik heb hem in een zaklamp van 1800 lumen gebruikt en deze geeft zeer veel licht, meer dan een 8 Amp. accu die ook al voldoende moet zijn. Hij blijft ook lang op spanning, hij blijft lang doorschijnen. Goede koop en erg snel geleverd maar dat zijn we al gewend van Nkon. (Geplaatst op 06-07-18)
Parfait ! Review by Gérald
Waardering
Reçu très rapidement. Parfait. Merci.
----------------------
Received very quickly. Perfect. Thank you. (Geplaatst op 26-10-17)
Zeer geschikt voor fiets accu Review by Albert
Waardering
Ik ben zeer tevreden over deze accu, ik gebruik deze in mijn fiets accu (42 stuks) en ben zeer te spreken over de capaciteit. Een aanrader zeker voor het reviseren van een fietsaccu. (Geplaatst op 20-10-17)
De batterij voor fiets accu s Review by Madmaximumperformance
Waardering
Grote afstanden rijden met je E-bike ik heb er meestal 44,33,of dertig nodig
En is wel een inverstering en verleidelijk om niet gewoon de tesla batterijen te kopen ivm prijs maar deze zijn echt beter voor een fiets accu kan gewoon maximaal 20 kilometer verder rijden!!
Samsung maakt dus niet alleen goede tl sorry tv's (Geplaatst op 10-10-17)

Bestellingen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

U werkt aan een review over: Samsung INR18650-35E 3450mAh - 10A

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering