Vruzend DIY battery kit V2.0 koper

Reviews: Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 34,95

Aan: € 37,45

Huidige prijs:: € 34,95

Snel overzicht

Vruzend DIY-batterijset voor maximaal 30 cellen
Zie vruzend.com
Onze prijs is een beetje hoger dan vruzend.com maar inclusief verzendkosten zijn we een beetje goedkoper.

Elke basiskit bevat:

60 caps (we zetten 64)
60 noten (we zetten 64)
70 verzamelrails / tussenstroken
4 U klemmen en
4 ritsbanden

Vruzend DIY battery kit V2.0 koper

Dubbelklik hierboven voor grotere afbeelding

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

1 x Vruzend DIY battery kit V2.0   +€ 0,00

* Verplichte velden

Huidige prijs:: € 34,95

Details

Nieuwe versie van de VRUZEND met koperen connectoren. - Batterijbouw eenvoudig gemaakt!

Nooit meer puntlassen ... en ook niet meer solderen!
Maak gewoon de VRUZEND-stenen en verbind uw verbindingen. Het is echt zo simpel!
Lithium-accu's voor alles, van elektrische fietsen en skateboards tot energieopslag in huis en elektrische voertuigen zijn gek-duur, toch ?!
Waarom is dat? Het komt omdat het maken van lithiumbatterijen vroeger speciale gereedschappen en hooggeschoolde werknemers vereiste om ze te gebruiken. Maar nu niet meer!
De lithiumbatterijbouwpakketten van VRUZEND zijn ontworpen om dat probleem op te lossen. De plastic eindkappen glijden strak over het einde van het meest voorkomende lithiumbatterijcelformaat, de 18650-cel. Ze kunnen aan elkaar worden geklikt als Lego ™ -stenen om elke batterij van formaat te maken.
Sluit dan eenvoudig de cellen aan elkaar met behulp van de meegeleverde connectoren en je hebt een aangepaste lithiumbatterij voor een fractie van de prijs van het kopen van een standaard lithiumbatterijpak.

Spotlassers zijn duur. De goede kosten meer dan de prijs van de meeste lithiumbatterijen! Goedkope degenen zijn gevaarlijk en kunnen breken wanneer je ze het meest nodig hebt. Plus, puntlaspakketten kunnen niet worden geopend om een ​​enkele cel te vervangen als deze ooit slecht gaat. VRUZEND-kits kunnen!
Met de innovatieve DIY-batterijsets van VRUZEND werkt u eenvoudig met uw handen! Klik de klemmetjes bij elkaar, voeg de verbindingsstaven toe en draai de moeren aan (ok, dus je hebt een socketdriver voor de moeren nodig, je hebt ons ... Maar het is meestal zonder gereedschap!)
 
De batterijkits van VRUZEND zijn zo ontworpen dat ze kunnen worden geopend wanneer u maar wilt, als u ooit uw batterij wilt uitbreiden of een cel wilt vervangen. Trek gewoon de set uit elkaar en de batterijen zijn gemakkelijk toegankelijk.

De plastic eindkappen werken als veerringen of nylock-moeren door aan beide uiteinden samen te drukken onder de kracht van de moeren. Dit zorgt voor een tegenkracht op de moer en helpt voorkomen dat de moeren losraken, zelfs bij transporttoepassingen die gevoelig zijn voor trillingen.
Als je je nog steeds zorgen maakt over het losraken van de moeren door de vibratie, zijn er ook andere opties. Loctite of andere draadvergrendelende verbindingen kunnen aan de noten worden toegevoegd, of alleen een goede ouderwetse druppel hete lijm op de moer zorgt ervoor dat deze niet kan bewegen totdat u klaar bent om het te verwijderen.

De batterijbouwpakketten van de VRUZEND worden geleverd met een veiligheidspaal op de uiteinden van elke dop om ervoor te zorgen dat uw batterijterminals en geleiders van uw werkoppervlak worden opgetild terwijl u uw batterij aan het bouwen bent. Dit helpt onbedoelde kortsluiting tijdens het samenbouwen van de batterij voorkomen.
VRUZEND-kits kunnen worden gebruikt om batterijen van bijna elke grootte en vorm te maken. U bent niet langer beperkt tot een klein aantal batterijformaten. Je kunt de exacte accuspanning en amp-uurcapaciteit bouwen die je nodig hebt. En als u extreme capaciteit wilt, kunt u enkele accupacks bouwen en parallel naast elkaar aansluiten om batterijen met een superhoge capaciteit te maken die ideaal zijn voor energieopslag thuis.
De batterijbouwset van de VRUZEND is echt de beste manier om een ​​aangepaste lithiumbatterij te bouwen van 18650-cellen. Maar geloof ons niet, probeer het vandaag nog!


instructies:

Vruzend assemblagestappen in pdf zijn hier te vinden

Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe batterijbouwset van Vruzend! We zijn ervan overtuigd dat je een bent op jouw manier om een ​​geweldige DIY-batterij te bouwen!

Om uw batterijopbouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, is een complete set instructies voor het werken met de batterijbouwset van Vruzend beschikbaar in het Tech Center op onze website ( http://vruzend.com/tech-center /). Voor nu echter, hier is een verkorte reeks instructies om u op weg te helpen en vertrouwd te maken met het Vruzend-systeem.

1) Begin met het plannen van uw batterij. Als u eerst beide zijden van uw batterij op papier trekt, kunt u het bouwproces gemakkelijker maken.

2) Begin met het maken van kolommen met doppen door middel van schuivende doppen samen met de zwaluwstaarten en moffen georiënteerd in dezelfde richting. Voor een batterij van 10s5p (10 cellen in serie en 5 cellen in parallel) maakt u bijvoorbeeld 20 sets van 5-celkolommen, voldoende voor de boven- en onderkanten van 10 kolommen.

3) Begin met het indrukken van je cellen in de doppen in één kolom. U kunt beginnen door eenvoudig uw handen te gebruiken. Plaats vervolgens de tweede kolom aan de andere kant van de cellen en lijn deze uit zodat alle cellen recht zijn. Zorg ervoor dat de zwaluwstaarten in de bovenste set doppen tegenovergesteld zijn aan de onderkappen (zoals hier getoond: https://youtu.be/9Pxq4Au5iuc?t=4m57s ) Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de cellen niet scheef in de doppen komen.

4) Op dit punt is de klemmethode, waarbij de cellen tussen twee stukken hout worden geklemd om de kracht van de klemmen te verdelen, de eenvoudigste methode om de doppen op de cellen te comprimeren. Zodra de afstand van het ene uiteinde van de kapjes tot de tegenovergestelde dop is ongeveer 90 mm, je bent klaar met comprimeren! Eén tip voor het monteren van de winter: bij koud weer kan het moeilijker worden om uw cellen in de doppen te schuiven. De doppen hebben een licht conische holte om de variatie in diameter van verschillende merken van 18650's te accommoderen. Koud weer kan ervoor zorgen dat de holte van de kap iets kleiner wordt, waardoor het heel strak is om een ​​cel in te drukken. We raden aan om uw doppen op kamertemperatuur te houden tijdens de montage, van minimaal 70-75 ° F of 20-25 ° C. Als u in een koude omgeving woont, overweeg dan om ze in de buurt van de kachel te laten voordat u ze monteert, zodat het inbrengen van de cellen soepeler verloopt.

5) Nadat u al uw kolommen hebt gemaakt, moet u controleren of u de juiste aansluiting op de klemmen hebt door de spanning van de aansluitingen van de schroefdop te meten. Als u de spanning van uw cel kunt lezen, bevindt de terminal zich op zijn plaats.

6) Sluit vervolgens uw kolommen aan elkaar, zoals hier getoond: https://youtu.be/9Pxq4Au5iuc?t= 6m37s

7) Nu kunt u uw busbar-verbindingen maken. Controleer de geplande lay-out van de batterij die u in stap 1 hebt ontworpen, en plaats vervolgens uw rails op de terminals met schroefdraad volgens de lay-out van uw batterij. Let op dat u uw rails niet verkeerd plaatst, omdat u kortsluiting zou kunnen veroorzaken door de verkeerde accuklemmen samen aan te raken. Als u een vonk ziet wanneer u een busbar neerzet, is dit de verkeerde locatie voor die busbar!

8) Voeg uw moeren toe en draai ze vast bovenop de rails met behulp van een 5,5 mm socket driver. Op dit moment kunt u ook BMS- of balansdraden toevoegen, evenals uw laad- en ontlaaddraden. De kleinere draden kunnen ofwel om de draadstang worden gewikkeld of gewoon onder de rails worden geklemd. De ontladings- en laaddraden moeten de meegeleverde koperen draadklemmen gebruiken, hetzij door ze te solderen of ze op hun plaats te klemmen.

En dat is het! Geniet van het bouwen van je batterij en vergeet niet om veilig te zijn!

Extra informatie

Merk  Vruzend
EAN/GTIN  8438493102307
Productaccessoire  Batterijspakket