Verwerkingstijd, verzendduur en verzendkosten.

Alle producten zijn op voorraad, tenzij anders aangegeven. Bestellingen geplaatst voor 16.00 uur die betaald worden via Ideal, Creditcard of PayPal worden in zo'n 98% van de gevallen dezelfde dag verstuurd.

Nederland:

Bestellingen kunnen worden betaald via iDEAL, overschrijving, creditcard en PayPal.

Verzendopties (PostNL):
Envelopverzending (brievenbuspostd) € 2,95
Pakketverzending: € 4,95
Zending met een EagleTac zaklamp: gratis
PostNL komt de zending in principe de volgende dag bezorgen. Praktijk is af en toe anders!

 Afhalen is ook mogelijk: Dit kan op Kanaaldijk-Noord 111 te Eindhoven. Ter plaatste contant betalen is mogelijk, maar onze voorkeur gaat uit naar vooruit betalen. Pinnen is niet mogelijk.
Verzendkosten worden automatisch berekend.
 
 

België en de rest van Europa.

Bestellingen kunnen worden betaal via bankoverschrijving (SEPA), creditcard, PayPal en voor België Afterpay

Verzendkosten:
Envelopverzending (brievenbuspost): Wordt automatisch berekend op basis van het gewicht, vanaf ongeveer € 1,5 plus €3 per kg. Is sporadisch traag!
Pakketverzending: € 6,95
Zending met een EagleTac of Armytek zaklamp: gratis, tenzij de lamp een aanbiedingsprijs heeft.

Afhalen is ook mogelijk: Dit kan op Kanaaldijk-Noord 111 te Eindhoven. Ter plaatste betalen is mogelijk, maar onze voorkeur gaat uit naar vooruit betalen.
Verzendkosten worden automatisch berekend
Afhalen kan zonder afspraak tussen 10 en 5 uur. Tussen 5 en 6 uur eventueel op afspraak.

 

Zakelijke bestellingen (intracommunautair)

Bestellen komen altijd met factuur met BTW afzonderlijk gemeld. Voor niet Nederlandse bedrijven: meld uw BTW nummer bij het opmerkingvak aan het eind van de betselprocedure. Als u met Paypal betaalt: betaal (authoriseer) het bedrag inclusief BTW, die retourneren (of eigenljk: nemen we niet op) we binnen een werkdag. Bij betalen per bank: we sturen een mailtje met het gecorrigeerde bedrag (ex btw). Dit alles alleen als uw btw nummer en adres klopt.

Betaalmethodes

We accepteren iDeal, overschijving, PayPal Credit Card en achteraf betalen via Afterpay.

Afterpay

AfterPay voert voor nkon.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij nkon.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.