0

€ 0,00

U heeft geen items in uw winkelwagen.

Over NKON

Wat begon als een hobby in 2008, NKON, is nu een sterk gekwalificeerd team met meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van batterijen, batterijladers, LED-zaklampen en meer.

Wij zijn trots op wat wij doen: onze klanten advies en snelle service bieden, onze prijzen laag houden en onze eigen ervaringen uit de afgelopen jaren delen. Wij zijn met name gespecialiseerd in alle soorten en maten batterijen: de zeer populaire Li-ion 18650's, 21700's, NimH AA & AAA, batterijen voor gehoorapparaten en loodzuurbatterijen, noem maar op, wij hebben het! Wij hebben ook allerlei opladers voor oplaadbare batterijen, fietsopladers, loodzuurladers en auto-starters. Kortom wij hebben een grote verscheidenheid aan batterijen en aanverwante producten.

NKON is altijd bereid om elke vraag van klanten te beantwoorden en hun winkelervaring zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Onze speciale zaklampexpert helpt u bij het kiezen van een zaklamp en accessoires wat past bij uw behoeften. Het is belangrijk om te weten dat wij niet ten koste van alles proberen te verkopen.  Als wij zien dat wij een klant moeten ontmoedigen bij de aankoop van het verkeerde product of bij het misbruik ervan, dan doen wij dat heel graag.

Het team van NKON is verheugd om een breed scala aan producten aan te bieden aan onze klanten, evenals een aantal toonaangevende merken zoals: Maha-Powerex, Opus, Technoline, Xtar, Panasonic Eneloop, Saft, Tadiran, Duracell, GP, Armytek, EagleTac en Zebrralight, allemaal bekend om hun hoge kwaliteit. Ons ruime magazijn stelt ons in staat om voldoende voorraad te hebben en tijdig bij te bestellen om ervoor te zorgen dat onze klanten hun producten snel ontvangen.

 

Milieu en duurzaamheid

De klant tevreden houden is belangrijk voor ons, maar het is net zo belangrijk om het milieu schoon te houden. Wij doen ons best voor het voorkomen van vervuiling; de verpakkingsmaterialen die wij kiezen zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar en wij hergebruiken zoveel mogelijk materialen. NKON werkt ook samen met de non-profit milieuorganisaties Bebat en Stibat die actief zijn in België en Nederland. Hun rol is het verzamelen, hergebruiken, onderhouden, opknappen en recyclen van batterijen. Het is onze taak om alle oude, lege en/of defecte batterijen te verzamelen en naar de bovengenoemde organisaties te transporteren. Zelfs onze verzendmethoden zijn zo milieuvriendelijk mogelijk, wij verzenden de meeste van onze bestellingen met DPD, een verzendingsbedrijf met het ISO14001-certificaat voor milieubeheer en het DPD-groepscertificaat voor CO2-compensatie en het EcoVadis GeoPost MVO-Gold-certificaat voor duurzaamheid.

 

Locatie

NKON B.V.
De Huufkes 87
5674TL, Nuenen
Tel 040 3690600

KVK te Eindhoven: 55090117
BTW nummer: NL851561548B01